Naam event

Door het jaar heen mag ik vele, vele verhalen ontdekken. Van locaties, bedrijven, organisaties, mensen en van alles dat een verhaal met zich mee kan dragen. En één keer per jaar neem ik jullie mee in één van die verhalen. Een verhaal dat mij geraakt of geïnspireerd heeft en waarvan ik vind dat het een groter publiek verdient. Vanwege de schoonheid ervan of vanwege de urgentie ervan.

Tijdens de eerste editie van ‘Ivo neemt je mee in het verhaal van … ‘ is dat laatste het geval. Een verhaal dat ik een podium wil bieden vanwege de nut en noodzaak ervan. En niet toevallig een thema dat een rode draad door 2022 bleek te zijn. Water. Ik werkte voor Rijkswaterstaat en daar kwam een mooie opdracht voor de aannemerscombinatie Maaskracht bij. Als partner in Sloepverhuur Limburg maakte ik een roerig jaar mee. Én ik mocht dagvoorzitter zijn van de conferentie ‘Mayors for a drinkable Meuse’

Spreker: Cees Buisman

Professor Cees Buisman was werkzaam bij Paques bv (1990 tot 2003) als directeur technologie en business development. Momenteel combineert hij zijn baan als weten­schap­pelijk directeur van Wetsus met een hoogleraar-positie bij Wageningen Universiteit & Research. Zijn onderzoek richt zich op nieuwe technologieën voor duurzame water- en energieoplos­singen, gebaseerd op biologische en chemische disciplines. Buisman is gespecialiseerd in vertaling van wetenschappelijke resultaten in innovaties samen met bedrijfsleven.

Locatie: Kasteel de Keverberg

Een van de oudste kastelen van ons land is tevens ook het modernste. Kasteel De Keverberg kent zijn oorsprong in 950 en is in 2015 in het nieuw gestoken. Hierbij is ook veel aandacht besteed aan een duurzame manier van herbouwen. En nu is het met haar ligging aan de Maas een unieke vergaderlocatietrouwlocatie en feestlocatie.

Ivo neemt je mee | Vrijdag 24 maart | 15.30 uur | Kasteel de Keverberberg, kasteelhof 4 Kessel