Wie neem ik mee

Jullie verhaal, daarin neem ik mensen mee. De uitingsvorm van dat verhaal is iedere keer anders. En daarom neem ik graag iemand mee als dat nodig is. Samen met een selectie van professionele partners kan ik voor ieder verhaal het juiste podium realiseren. Maar geen koppelverkoop, werken met jullie partners is ook helemaal prima!

INOVA

Meijel, vastenaovend en maatschappelijke betrokkenheid zijn overeenkomsten tussen het DNA van INOVA en mij. Naast creativiteit en ondernemerschap natuurlijk ;). Nadat ik jullie heb geholpen om jullie merk te vatten in een goed verhaal, creatief concept en communicatieplan is INOVA in staat om dit te vertalen naar vormgeving (logo, huisstijl, etc.), de realisatie van communicatiemiddelen en online toepassingen zoals websites, webapplicaties en apps.

PJP Film & Studio

Bram en Jeroen, eigenaren van PJP Film & Studio, en ik delen de achternaam én het gebouw. Geen familie, wél vinden we elkaar als het gaat om storytelling en contentmarketing via video. Samen zijn we in staat om videoproducties te verzorgen én om uiterst professionele online talkshows te organiseren. Daarbij kan ik ook fungeren als webinarhost.

Zandbeek

Limburgers en Brabanders. Die gaan prima samen blijkt uit de samenwerking tussen Zandbeek en mij. We delen de passie voor het vinden, vertellen en verspreiden van van de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. Daar waar ik vooral focus op de ontwikkeling ván het verhaal en de vertaling daarvan naar contentformats zijn zij ook nog eens in staat om die verhalen de vorm en het podium te geven die ze verdienen.

Perspekt Studio’s

Perspekt is gespecialiseerd in het tot leven brengen van verhalen via ruimtelijke projecten. Van erfgoedlocatie tot horecaconcept en van museum tot bezoekerscentrum. Ik help jullie met het samenbrengen van alle informatie in een pakkend verhaal en creatief concept waarna Perspekt gaat ontwerpen, bouwen, plaatsen en organiseren. We delen het geloof in beleving en verrassende content.

Teeuwen Groep

Een van de meest gerenommeerde sprekersbureaus van Nederland fungeert als architect van je inhoudelijke eventprogramma. Met een scala aan sprekers en concepten – en mij als dagvoorzitter – kunnen we een aansprekende bijeenkomst organiseren in iedere branche.

BIC Institute

Als partner van BIC institute heb ik de mogelijkheid om bij de totstandkoming van jullie nieuwe merkverhaal de online ID-scan in te zetten. Hiermee vormen we via de antwoorden van directie & management, medewerkers en relaties een eerste beeld van jullie identiteit en waarden én van waar jullie staan als het gaat om de sustainable development goals.

Beroepsvereniging Logeion en SWOCC

Bijblijven betekent voor mij blij blijven. Nieuwe kennis wil ik graag snel toepassen. Daarom ben ik actief lid van beroepsvereniging Logeion én ben ik begunstiger van Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie oftewel SWOCC.