De heere van Meijel

Belevingsverhaal interactieve fietstocht door De Peel

Stil zitten is geen optie voor Rudy Gommans, eigenaar van onder ander de Heere van Meijel. Of het nu gaat om zijn restaurant, events of de vele groepsactiviteiten die hij aanbiedt; Rudy is altijd in beweging. Niet gek dus dat de groepsactiviteit die in 2024 gelanceerd wordt, er een is van actief bezig zijn met lichaam en geest. Tijdens een interactieve fietstocht maken spelers op een unieke en vermakelijke manier al puzzelend kennis met Meijel en omgeving.

Aan mij de opdracht om die interactieve fietstocht te thematiseren en te ‘imagineren’ met een aansprekend verhaal. Een verhaal dat onmiskenbaar de identiteit, geschiedenis en landschappelijke waarden van Meijel in zich heeft, dat een link legt naar de locatie en haar geschiedenis én een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. Want dat is wat imagineering is, een samentrekking van ‘magionation’ en ‘engineeríng’. Het verhaal – de verbeeldingskracht – staat. Nu is het aan de spelontwikkelaar om te engineeren. En dan komt dat vanaf voorjaar 2024 samen in een fantasievolle, spannende belevenis!

Ik vertrouw op Ivo's talent om mijn ruwe ideeën tot krachtige verhalen te transformeren. Dankzij hem ligt er een hele gave verhaallijn die dient als basis voor de spelontwikkeling. 'De Woedende Wachters' wordt zeker de coolste escaperoom op wielen in Europa.
Rudy Gommans | Directeur-eigenaar De heere van Meijel

Verhalen in actie

Eric Boekema Hypotheken